Schaeffler TriFinity™ tekerlek rulmanı, Automechanika Frankfurt 2024 İnovasyon Ödülü’ne Aday

| Schaeffler TriFinity™ tekerlek rulmanı, sektördeki öncü yenilikleri taçlandıran Automechanika Frankfurt 2024 İnovasyon Ödülü’ne “Parçalar ve İnovasyonlar” kategorisinden aday gösterildi. Bu prestijli ödülün sahibini bulmak için farklı ülkelerden 17 jüri üyesi, 150’yi aşkın rekor sayıda başvuru arasından hangilerinin bir sonraki tura geçeceğine karar verdi.

Schaeffler TriFinity™, elektrikli araçlarda kullanım için özel olarak geliştirilmiş, düşük sürtünmesiyle öne çıkan son teknoloji bir tekerlek rulmanıdır. Aynı zamanda sürdürülebilir bir mobilite ekosisteminin gelişimine de katkıda bulunur.

Elektrikli ve Geleneksel Araçlar için Optimum Performans

Elektrikli araçların geleneksel tahrikli araçlara kıyasla genellikle ağırlığı ve torku daha yüksektir. Schaeffler TriFinity™ tekerlek rulmanı, geleneksel iki sıralı yerine üç sıra bilya ile artan talepleri karşılayarak sürtünmeyi, ağırlığı ve gürültüyü en aza indirirken aks yükü kapasitesini de artırır. Geleneksel iki sıralı bilyalı rulmanlara kıyasla daha uzun kullanım ömrü ve daha az sürtünme sağlayarak elektrikli araçların menzilini artırır ve içten yanmalı motorlardaki CO2 emisyonunu azaltır.

Yenilik ve Sürdürülebilirlik: Geleceğin Kilit Kavramları

“Bu adaylık, yenilikçi çözümler ve teknolojik gelişmeler ile mobilitenin geleceğine olumlu katkıda bulunma stratejimizin gördüğü takdirin bir simgesi” şeklinde konuşan Schaeffler Vehicle Lifetime Solutions CEO’su Jens Schüler, sözlerine şöyle devam etti: “Schaeffler TriFinity™ tekerlek rulmanı, piyasadaki tek üç sıralı bilyalı rulman konumundadır. Sürtünmeyi ve ağırlığı azaltırken kullanım ömrünü artırmasının yanı sıra daha yüksek tork aktarımı ve daha uzun menzil sunan bu rulman, geleneksel rulmanlardan daha verimlidir. Ürün aynı zamanda otomotiv sektöründe verimliliği ve sürdürülebilirliği artırma yönündeki çalışmalarımızın bir yansımasıdır.”

Automechanika 2024’te bizi ziyaret edin

Schaeffler Vehicle Lifetime Solutions, 10-14 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek Automechanika 2024’e katılacak. Şirket, “Sürdürülebilir Ulaşımla Geleceğe Öncülük Ediyoruz” sloganıyla Forum Kat 0, A01 standında en yeni ürünlerini ve teknolojilerini sergileyecek. Ziyaretçiler, mobilitenin geleceğini gözler önüne seren heyecan verici gösterilere ve sunumlara tanıklık edecek.

İnovasyon Ödülü

Otomotiv sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan Automechanika İnovasyon Ödülü, ürün ve teknolojileriyle sektöre üstün katkılarda bulunan firmalara verilmektedir. Kazananlar 10 Eylül 2024 tarihinde fuar sırasında düzenlenecek törenle açıklanacaktır.

Bunları da beğenebilirsin