Otomobil ve Motosiklet Meraklılarının Beklediği Mobilup.com.tr yayında!

Elektrikli araçlar, otomobil ve motosiklet aksesuarları, yedek parça, 2. el motosiklet, servis hizmetleri ve araç koruma ürün ve hizmetlerinin bulunduğu mobilup.com.tr, online alışverişte çeşitliliği ön plana çıkarıyor. Tek tıkla motosiklet-otomobil kullanıcılarına ve meraklılarına güvenilir ve avantajlı hizmetlerin bulunduğu mobilup.com.tr yayında!

Mobilup’ta neler var?

Sıfır otomobil, sıfır motosiklet, elektrikli araçlar, otomobil orijinal yedek parça ve aksesuar, motosiklet orijinal yedek parça ve aksesuar, ikinci el otomobil, ikinci el motosiklet, araç bakım, araç kiralama, araç koruma, mobilup filo ve servis hizmetleri kategorilerinde Mobilup.com.tr sizlerin daima yanında olacak.

-Tek bir platformda orijinal yedek parça modellerini, aksesuarlarını, koruma ve bakım ürünlerini bir araya getiriyor. Üstelik otomobil kullanıcıları için servis hizmetleri, araç kiralama ve ekspertiz hizmetleri de sunarak Mobilup, her açıdan geniş bir hizmet ağı oluşturuyor.

– En uygun orijinal scooter yedek parça ve orijinal motosiklet yedek parça fiyatlarını tek bir alanda inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

– Şehir içinde ulaşım ihtiyacınıza pratik çözümler sunmak amacıyla elektrikli araç modellerini, elektrikli scooter modellerini ve elektrikli tek tekerlek ürünleri detaylı inceleyebilir ve anında online satın alabilirsiniz.

Mobilup.com.tr siparişlerinizi 1-3 gün içinde kargoya teslim ederek, ürünlerinizi çok hızlı bir şekilde adresinize ulaştırıyor. Ücretsiz değiştirme, koşulsuz iade ve ücretsiz standart kargo hizmetleriyle de mobilup’ta hızlı ve kolay bir şekilde alışverişinizi tamamlayın.

Mobilup.com.tr, 55 yıllık tecrübesiyle İsotlar Grup’un otomotiv ve motosiklet alanlarında Türkiye’deki en önemli e-ticaret yatırımı konumunda bulunuyor.

Bunları da beğenebilirsin